...
ГоловнаЛайфстайлШвидкі способи висушити промокле взуття

Швидкі способи висушити промокле взуття

Підпишіться на нас:

Дощ або сніг за вікном неодмінно веде до утворення калюж на асфальті, при попаданні в які взуття моментально стає мокрим. У такій ситуації важливо швидко висушити черевики, щоб запобігти можливим проблемам зі здоров’ям і зберегти зовнішній вигляд взуття.

Подробиці

Мабуть, найефективніший спосіб – скористатися спеціальними пристроями, створеними якраз для сушіння взуття, але якщо таких не виявилось під рукою, спробуйте звернутися за допомогою до народних методів.

Газета

Один з найбільш популярних і простих способів сушіння взуття полягає у використанні газет, які добре вбирають вологу, завдяки чому взуття швидко висихає.

Для цього вам потрібно, перш за все, витягнути устілки з взуття та набити його зім’ятими листами вже прочитаної преси, які слід міняти в міру намокання.

Після висихання газети потрібно викинути, а взуття поставити місце.

Рис

Рис має високу гігроскопічність і здатний швидко вбирати вологу.

У цьому випадку, щоб висушити взуття, вам знадобиться наповнити бавовняні шкарпетки крупою та розмістити їх всередині чобіт.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...