...
ГоловнаЛайфстайлЩо можна сіяти на розсаду у лютому: поради городникам-початківцям

Що можна сіяти на розсаду у лютому: поради городникам-початківцям

Підпишіться на нас:

У лютому дачники та городники відкривають сезон висівання розсади. Якщо ви початківець у городніх справах, то читайте у подробицях, що саме можна висівати у цьому місяці.

Подробиці

Саме час придбати й висівати насіння. Перед початком посіву уважно розгляньте терміни на пакуваннях насіння. Висівати в таку пору можна:

  • цибулю-порей
  • селеру
  • солодкий перець
  • гіркий перець
  • томати
  • петунію

Коли розсада проросте, дивіться, щоб паростки не витягувалися. Поставте у добре освітленому місті. Причиною може бути погане освітлення. Наприклад, помідорам потрібно не менше 17 годин світла, а перцю — 13 годин.

Важливо слідкувати за температурою ґрунту при висіванні. Якщо температура нижча 15 градусів, рослина не проросте. Особливо це стосується рослин, які люблять тепло.

Будьте уважні, на початковій стадії росту перець та помідори може вражати грибкове захворювання – чорна ніжка. Правильне освітлення, полив та догляд допоможуть виростити гарну розсаду.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...