Перевіряємо стібки і дивимося на виворіт: як вибрати ремінь, який прослужить довго

Підпишись на нас:

Тренди змінюються дуже швидко, але у світі ременів час тече набагато повільніше. Один аксесуар можна носити кілька сезонів поспіль, тому ми готові поділитися секретом – як знайти той, що прослужить довго!

При складанні аутфіту ми завжди рекомендуємо звертати особливу увагу на аксесуари. У багатьох випадках саме від них залежить, чи виглядатиме твій образ стильно і дорого — чи ні. Тому заплющувати очі на якість своїх модних акцентів ніяк не можна!

Почнемо з основ: щоб не витратити гроші даремно, давай разом розбиратися, яким має бути ідеальний шкіряний ремінь!

Яким має бути матеріал

Якщо ти не розглядаєш екзотичні варіанти зі шкіри крокодила чи страуса, то ми пропонуємо звернути увагу на найбільш практичний – телячу шкіру. Це найпопулярніший і найміцніший матеріал для виготовлення ременів, тому він чудово підходить на кожен день.

Штучна шкіра виглядає не набагато гірше, при цьому коштує дешевше – але у питанні довговічності навіть близько не може змагатися із натуральною. У результаті, купуючи щосезону новий ремінь зі шкірозамінника, ти можеш витратити більше грошей, ніж віддала б за один якісний аксесуар, який прослужить кілька років.

Перевірка на оригінальність

У магазині ти, звісно, не перевірятимеш, чи вбирає матеріал воду — та й взагалі до покупки ременя складно влаштувати краш-тест. Але є й інші способи визначити, чи зроблений аксесуар з натуральної шкіри – ці трюки ми радимо тобі застосувати під час шопінгу.

Зверніть увагу на відкритий зріз ременя: по краях виробу або біля пряжки не повинно бути ниток, що стирчать, або будь-яких ознак того, що матеріал розшаровується (у такому разі перед тобою штучна шкіра). Також пропонуємо подивитися, як ремінець реагує на температуру.

Підпалювати нічого не треба, просто трохи потри аксесуар — якщо виріб відразу стане теплішим, то перед тобою натуральний матеріал.

Вимоги до фурнітури

При першому погляді на ремінь ти насамперед звернеш увагу на пряжку, застібку та іншу фурнітуру. Переконайтеся, що ці деталі не надто гострі по краях. Декор повинен прикрашати, а не в прямому розумінні слова псувати аутфіт: затяжки та подряпини на одязі або самому ремені від неякісної фурнітури, на жаль, не можна назвати рідкісним явищем.

А щодо самого матеріалу, то елементи з металу, сталі або заліза прослужать набагато довше, ніж та ж фурнітура з пластику або міді. Перевір, щоб “язичок” ременя не ніде не застряг, а заклепки міцно трималися навіть при легкому згинанні шкіри.

Ідеальний розмір

Перед шопінгом обов’язково виміряй свою талію – це не конкурс краси, вдавати ні перед ким не треба, тому при вимірах живіт краще розслабити. А якщо ти збираєшся носити ремінь із джинсами на низькій посадці, то, відповідно, виміри варто знімати теж нижче поясу.

Таким чином, ти сильно полегшиш свої пошуки ідеального аксесуара. І постарайся вибрати модель, яка має ще кілька отворів у запасі, адже пробивати самому додаткові дірочки в ремені — не варіант (це майже ніколи не виглядає акуратно).

От і все — не так уже й важко!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Cтало відомо про найпростіший рецепт горіхово-бананової граноли

Досить смажити яєчню чи омлет. Можна приготувати значно апетитніший...

Чашка м’ятного чаю на ніч допоможе при безсонні: про користь м’яти

М'ята має безліч корисних властивостей, тому треба, щоб завжди...

Американського актора Бена Аффлека прискіпливо розглядають в мережі: ботокс, омолодження чи пластична операція

Прихильники американського актора були шоковані зміненим виглядом Бена Аффлека....

Чому ялині та сосні не місце на подвір’ї: садити чи не садити

Існує багато різних повір'їв про те, що ялину та...

Названо три продукти, які потрібно додавати в салат з буряками: смак досягне нового рівня

Корисний та пікантний салат. Буряк нейтральний за своїм смаком,...

Від цього добрива редиска піде у стрілку: про користь та шкоду деревного попелу

Попіл - натуральне добриво, яке люблять городники. Вони підживлюють...

Пекарі поділилися вдалим рецептом сирних бейглів до сніданку: ароматна випічка за 35 хвилин

Сирні бейгли готувати дійсно досить просто. Якщо ви думали...