...
ГоловнаЛайфстайл4 помилки, яких найчастіше припускаються при покупці насіння

4 помилки, яких найчастіше припускаються при покупці насіння

Підпишіться на нас:

Часом дачники бездумно ставляться до вибору та купівлі насіння, а в невдалому врожаї звинувачують погодні умови. Щоб у майбутньому не журитися над мізерною кількістю та поганою якістю плодів, зібраних зі своєї ділянки, радимо уже зараз відповідально віднестись до придбання насіння, щоб мати потім гарний врожай.

Необдуманий вибір

Часто буває так, що садівники та городники витрачають гроші на те, що насправді їм не потрібно – привабливий асортимент спеціалізованих магазинів змушує забути про те, що вдома є придатне для посадки насіння огірків та моркви.

Щоб цього не сталося, перед покупкою насіння підготуйте список того, яке саме насіння вам потрібно.

Красиві картинки та яскраві упаковки

Навіть якщо виробник насіння витратився на дизайн упаковки, це не говорить про те, що його вміст буде першокласної якості.

Замість того, щоб спокушатися барвистими картинками, керуйтеся описом товару та не залишайте без уваги дату виробництва насіння.

Перебір із кількістю

Щоб не купити зайвого, ще вдома проаналізуйте, якої саме кількості насіння ви потребуєте. Робити покупки з запасом не варто – з часом насінини можуть втратити свої якості та схожість.

Час покупки

Радимо купувати насіння восени, а не відкладати цю справу до весни, можете бути впевнені – асортимент перед вами відкриється набагато багатший. Та й ціни в осінні місяці на порядок нижчі.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...