Коли оптимально висівати чорнобривці на розсаду

0
Коли та як висівати чорнобривці на розсаду: поради квітникарів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Чорнобривці мають популярність, адже це не тільки красиві, колоритні, а й корисні квіти. У багатьох виникає питання, коли ж висівати чорнобривці на розсаду, щоб вчасно посадити у відкритий ґрунт.

Подробиці

У лютому не поспішайте садити квіти. Чорнобривці на розсаду можна висівати вже у першій половині березня, а пересаджувати у відкритий ґрунт у другій половині квітня. Насіння чорнобривців невибагливе. Його можна сіяти сухим. Для розсади бажано взяти пластикові контейнери з кришкою.

Спочатку насипте ґрунт у контейнер, це може бути й городня земля. Посадіть насінинки на глибину 5 мм. Гарно полийте ґрунт, закрийте контейнер кришкою і поставте у тепле місце. Температура повинна бути 18-20 градусів.

Через тиждень повинні з’явитися перші паростки. Після появи паростків кришку з контейнера треба зняти. Сіянці чорнобривців дуже любить сонячне світло. За 10-15 днів до висадки у відкритий ґрунт розсаду треба виносити на деякий час на вулицю, щоб звикала до температури.

попередня статтяЯкі напої допоможуть схуднути та зберегти бадьорість під час дієти: експерти назвали найкращі варіанти
наступна статтяЯкі 3 звички допоможуть покращити стан волосся та шкіри
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я