Як позбавити одяг від запаху без прання

0
Як позбавити одяг від запаху без прання
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Чистий одяг повинен виділяти слабкий, ледь вловимий аромат чистоти та свіжості, а не видавати запах тютюну, поту, їжі чи диму після шашликів. Іноді випрані речі, які довго зберігалися у шафі, можуть пахнути цвіллю. Є три простих способи, які дозволять позбавити одяг неприємного запаху без прання. Для початку річ вивішують на балкон або вивішують у кімнаті неподалік від відкритого вікна.

Горілка з водою

Загальновідомий спосіб, але завжди ефективний. Напій добрий тим, що нейтралізує бактерії, які видають неприємний запах, але після висихання алкогольний напій не залишає запаху.

Тому в пульверизатор заливають горілку (1/3) і розбавляють водою. Потім обприскують одяг та вивішують на балкон для кращого ефекту.

Морозильна камера

Холод добре усуває неприємний запах. Річ кладуть у пакет та відправляють на кілька годин у морозильник. Потім дістають, прогрівають за допомогою праски, батареї або сонця та насолоджуються відсутністю смороду.

Котячий наповнювач

Гранули створені для того, щоб маскувати неприємний запах, що походить від котячого туалету. З цвіллю або ароматом диму наповнювач впорається не гірше. Деякі господині кладуть мішечок із пелетами у шафі. Гранули вбирають неприємний запах. Для кращого ефекту в мішечок капають пару крапель ефірної олії.

попередня статтяЯк раніше готували котлети з буряка
наступна статтяТри способи зробити млинці дієтичною стравою
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я