...
ГоловнаЛайфстайлНіколи не викидайте часникове лушпиння, бо воно стане в нагоді

Ніколи не викидайте часникове лушпиння, бо воно стане в нагоді

Підпишіться на нас:

Переважно мова йде про цибулеве лушпиння, а часникова не менш важливе. Варто і його збирати та зберігати. Обов’язково знадобиться. Читайте далі в статті, де та для чого можна використовувати часникове лушпиння.

Подробиці

Хто вирощує моркву, знає про міль. Це небезпечний шкідник. Розвивається в одному поколінні. Саме гусінь поїдає плоди вашої праці.

Якщо ви до появи шкідників підготувалися та назбирали трохи лушпиння, тоді залийте його в відрі водою. Поставте в темне місце на тиждень.

Потрібно дочекатися, коли почнеться процес бродіння. Перемішайте все. Бродіння має виділення бульбашок, то от треба дочекатися, щоб вони перестали утворюватися. До речі, в розчин можна також відправляти стебла, коріння від часнику.

Підготовлений розчин потім треба процідити та використовувати для обприскування. Нехай шкідники бояться та не псують врожай.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...