Як просто перебити запах горілого молока

0
Як правильно відмити з плити молоко, що збігло
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Важко знайти людину, в якої хоча б один раз у житті не збігало молоко на плиту. Крім того, що продукт не вберегли, то ще й отримали брудну каструлю, плиту і повну кухню неприємного аромату. Як із ним впоратися і чим перебити?

Подробиці

Молоко, що збігло, зазвичай залишає сліди не тільки на каструлі, але і на плиті. Відмити її найкраще з використанням кремоподібних засобів для чищення – особливо, якщо йдеться про склокерамічні поверхні. Такі засоби наносять на вологі плями на 15 хвилин, а потім прибирають ганчірочкою.

Господині рекомендують, як варіант, розвести соду з водою до пастоподібної консистенції і нанести склад на плиту. Витримати протягом 15-20 хвилин, а потім протерти дочиста м’якою ганчіркою.

Для того, щоб позбутися запаху пригорілого молока на кухні варто запарити будь-яку запашну траву, кавові зерна чи шкурку апельсинів. Такий спосіб переб’є противний сморід.

попередня статтяЩо можна додати до гречки: прості та доступні варіанти для покращення смаку
наступна статтяЯк приготувати печінкові котлети: що додати для пишності та смаку
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я