Як зробити рушники м’якими під час прання

0
115
Як за допомогою 4 продуктів господині роблять м'якшими старі махрові рушники

Махрові рушники настільки міцно ввійшли в наш побут, що ми навіть і не уявляємо своє життя без них. Але, на жаль, м’якими вони бувають зовсім недовго: вже після кількаразового прання вони змінюються.

Подробиці

Винуватцями можуть бути жорстка вода, прання при температурі вище 60 градусів порошком, а не гелем, сушіння на батареях. Що б там не було – ситуацію треба змінювати!

Найкращим і найпростішим є полоскання в розчині звичайного столового оцту(яблучний чи виноградний не підходять, бо можуть залишити плями). На 5 л води додати 50 мл оцту, занурити на 5 хв в нього рушники, відтиснути й повісити сохнути на свіже повітря(запаху не буде чутно). Так само можна замість ополіскувача в середній відсік пральної машинки додати 50 мл оцту. Далі сушимо на відкритому повітрі.

Анна Чернякова
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я