...
ГоловнаЛайфстайлЯк швидко позбутися від застарілого жиру на кухні

Як швидко позбутися від застарілого жиру на кухні

Підпишіться на нас:

Питання на мільйон доларів. Добре, не будемо шуткувати, проте застарілий бруд не може влаштовувати та подобатися. Важко не звертати на нього уваги, коли він псує меблі та все навколо. Кухня повинна блищати, тож будемо займатися цим питанням детальніше.

Подробиці

Якщо все зовсім запущено, без сильних спеціальних засобів важко буде обійтися. Вони хімічні, але дійсно здатні розчинити найсильніші забруднення. Перед тим можна спробувати скористатися харчовою содою.

Так, засіб простий та доступний, є на кожній кухні. З соди потрібно зробити пасту для чищення. Розчиніть з водою, щоб можна було таку пасту нанести на жирні поверхні. Залишіть на 10-15 хвилин. Змийте губкою.

З першого разу застарілий жир не весь може відійти. В цьому випадку дію содової пасти можна підсилити лимонною кислотою або гірчичним порошком. Навіть шафки будуть відмиті.

Якщо ж у вас на кухні скляні поверхні та багато кахлю, тоді вам знадобиться нашатирний спирт. Він відмінно знежирює та забирає плями. Поверхні будуть не тільки чисті, а ще й блискучі.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...