...
ГоловнаЛайфстайлЯк без проблем виростити міцну розсаду перцю

Як без проблем виростити міцну розсаду перцю

Підпишіться на нас:

Є серед дачників така думка, що перці вирощувати найпроблемніше. Розсада не завжди росте міцною та витривалою до впливу зовнішніх умов. Насіння може проростати дуже повільно та важко. Є один метод, який має значно кращі результати порівняно з іншими способами вирощування розсади.

Подробиці

Досвідчені дачники та аграрії пропонують пророщувати перцеве насіння за допомогою серветки. Другий листок на розсаді з’являється все на 2 тиждень.

В пластиковий контейнер постеліть серветку. Змочіть водою, але без надлишку. Розкладіть насіння. Не накривайте серветкою та кришкою. Залишіть контейнер відкритим. Поставте в тепле місце біля батареї на тиждень.

Контролюйте вологість серветки. Якщо вона висихає, повторно зволожуйте. За тиждень вже будуть перші сходи. Тоді пересадіть в окремі місткості.

Уважно ставтеся до кореневої системи. Якщо серветка легко не відійшла, то краще зі шматочком серветки посадіть в землю. Нічого страшного.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про таку універсальну річ,...

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім, навіть найзатятіші прихильниці...

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться...

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...