...
ГоловнаЛайфстайлЯке вибрати добриво для моркви наприкінці літа, щоб вона була солодкою

Яке вибрати добриво для моркви наприкінці літа, щоб вона була солодкою

Підпишіться на нас:

Підживлення моркви проводять в кілька етапів. Останнє повинно бути наприкінці літа. якщо його не пропустити, тоді коренеплоди виростуть солодкі на смак. Ще один плюс в тому, що вони будуть добре зберігатися.

Чим підживити моркву

Наприкінці літа моркві потрібні калій та фосфор. Для екологічного підживлення найкраще підійде деревна зола. В ній високий вміст потрібних елементів.

Можна золу просто розсипати на грядки. Пройдіть по землі якимось інструментом, щоб її зробити розпушеною. Полийте теплою водою, щоб вивільнити поживні елементи.

Можна піти іншим шляхом та підготувати настій. Залийте 200 г золи водою 10 л. Нехай настоюється добу. А потім вже можна поливати грядки.

Зола потрібна якісна. Якщо ж у вас такої немає, тоді використовуйте суперфосфат та сульфат калію. Пропорція складає по 1 ст.л. на кожні 10 л води.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...