...
ГоловнаКраса5 найкращих кольорів тіней для жінок з блакитними очима: думка візажистів

5 найкращих кольорів тіней для жінок з блакитними очима: думка візажистів

Підпишіться на нас:

Хочеш привернути увагу до своїх очей і зробити їх більш виразними? Найкращий спосіб досягти це — експерименти з тінями для повік.

Ось на які кольори тіней для повік, на думку професіоналів, варто звернути увагу власницям блакитних очей.

Теплі землісті кольори

На думку візажистки та творця власного бренду декоративної косметики Еймі Карр, сіро-коричневий, коричневий та бежевий кольори ідеально підходять для блакитних очей, тому що привертають до них увагу. З нею згодна б’юті-експертка Софі Міллер: «Землясті кольори здатні посилювати природну прохолоду блакитних очей», — каже вона.

Нюдові та рожеві кольори

“Ви не помилитеся, якщо виберіть палетку з тілесними або нейтральними відтінками”, – упевнена візажистка Азеша Рамчаран. Вона вважає, що такі тіні створюють непомітний, приємний контраст і підкреслюють природну красу блакитних очей, і тому є відмінним вибором, якщо ти віддаєш перевагу макіяжу без макіяжу.

Фіолетовий

Фіолетовий колір близький до синього, і тому його відтінки – чудовий спосіб підкреслити блакитні очі, пояснює редактор б’юті-і лайфстайл-журналу для веганів Ліїс Хайнла. З нею згодна Софі — на її думку, додати глибини погляду можна, завдавши мерехтливого сріблястого відтінку на внутрішній куточок ока, а потім розтушувавши м’які лавандові тіні на віку.

Мідний та оранжевий кольори

Як пояснює візажистка Емі Галлоуей, ці кольори знаходяться навпроти синього кольору Іттена і тому здатні створювати з ним яскравий і привабливий контраст. «Щоб підкреслити блакитні очі, спробуйте використовувати мідні тони на столітті і яскравіші помаранчеві відтінки вище за його складку», — радить вона.

Синій

“Темно-синій, кобальт та ультрамарин додають макіяжу монохромності”, – говорить Азеша. Вона вважає, що відтінків синього достатньо, щоб колір вважався універсальним – він може виглядати і спекотним, і свіжим, і все залежить лише від того, який образ хочеш створити. А Еймі додає, що сині тіні — чудовий варіант для жінок з холодним підтоном шкіри, а посилити цей колір можна, додавши до нього трохи золота та срібла.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Експерт розповіла, як включити оливкову олію до своєї б’юті-рутини

Експерт у галузі охорони здоров'я Кері Мадормо розповіла, як це зробити, порталу VeryWellHealth: «Оливкова олія багата на корисні вітаміни,...

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...