...
ГоловнаЛайфстайлЯк вимити дзеркало, щоб сяяло й не було розводів: поради досвідчених господинь

Як вимити дзеркало, щоб сяяло й не було розводів: поради досвідчених господинь

Підпишіться на нас:

Хочете, щоб дзеркала в домі блищали й не було розводів після миття? У подробицях радимо засоби, завдяки яким дзеркала завжди сяють.

Подробиці

Можна заварити міцний чай й додати до нього 20 г солі. Потім розмішати все й капроновою ганчіркою, змоченою у цей розчин, натерти дзеркало. Після цього насухо протріть оброблену поверхню.

Розріжте навпіл картоплину та обробіть нею поверхню. Після цього протріть вологою ганчіркою, а потім сухою. Побачите, як блищатиме дзеркало після такої процедури.

Натріть дзеркало зубною пастою, залиште на 5 хвилин. Після цього змийте й відполіруйте сухою ганчіркою або паперовим рушником до блиску.

А наклейки з дзеркал легко зняти за допомогою фена. Просто наведіть потік повітря на наклейку й потримайте. Вона легко зніметься.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...