...
ГоловнаЛайфстайлДля чого чистити лоток пральної машини: речі будуть чистіші удвічі

Для чого чистити лоток пральної машини: речі будуть чистіші удвічі

Підпишіться на нас:

Якщо ви помітили сліди після прання є брудні розводи, сліди, то причиною проблеми може бути лоток для пральних засобів. Багато хто вважає, що там не може бути джерело бруду, адже вода постійно змиває порошок чи гель для прання, проте це не так.

Подробиці

Щоб у лотку не розвивався грибок і не з’являлася пліснява, потрібно після кожного прання протирати і залишати відкритим для провітрювання.

Проте якщо вже лоток досить брудний, то зробіть ефективний розчин, для якого треба взяти:

  • 50 мл перекису водню 3%
  • 3 ст. л соди харчової
  • 3 ст.л. господарського мила

Візьміть пластикову пляшку та налийте в неї перекис. Після цього додайте соду. Мило дрібно натріть на тертці та додайте в суміш.

Ретельно все перемішайте, щоб мило розчинилося. У результаті отримаєте пінну суміш. Далі дістаньте лоток та покладіть його у миску. За допомогою старої зубної щітки нанесіть засіб на поверхню лотка та залиште на пів години.

Кожні 5-10 хвилин розподіляйте засіб по поверхні лотка щіткою. Через 30 хвилин протріть всі місяця вологою губкою. А там, де важко дістати, почистьте щіткою.

Ви побачите, як легко та без зусиль зникне весь бруд. Коли лоток відмиється, залиште його, щоб висох. Потім поверніть його в машинку. Тепер якість буде кращою, а лоток виглядатиме, мов новий.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...