...
ГоловнаЛайфстайлЯк чай допомагає збільшити урожай цибулі

Як чай допомагає збільшити урожай цибулі

Підпишіться на нас:

Отримання багатого врожаю цибулі – очевидна мета будь-якого городника, який вирішив вирощувати цю рослину. А таких дачників чимало: цибуля має величезну популярність як городня культура.

Перше, що спадає на думку багатьом власникам заміських ділянок, – це використання мінеральних добрив. Однак не варто забувати і про органіку. Тим більше, що є можливість використовувати як підживлення харчовий залишок, який зазвичай викидається. Іншими словами, збільшенню врожайності цибулі сприяє абсолютно безкоштовне добриво.

Чим підгодувати цибулю

Під час посадки овочів рекомендується внести чайну заварку.

Жодних проблем зі створенням запасів цього добрива виникнути не повинно: багато людей п’ють чай щодня. Потрібно не викидати заварку, а збирати її в окремому мішечку.

Перед тим, як відправити випитий чай на зберігання його необхідно висушити. Внести заварку бажано під усі цибулини. В результаті дачник отримає величезний урожай овочів.

Нічого дивного в цьому немає, адже випитий чай – це джерело важливих для городньої культури компонентів, включаючи калій, магній та кальцій.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...