...
ГоловнаЛайфстайлБабусина порада: що гарантовано допоможе позбутися молі

Бабусина порада: що гарантовано допоможе позбутися молі

Підпишіться на нас:

Міль може зіпсувати всі запаси круп, одяг і бути небажаним гостем у будь-якому приміщенні, але якщо буде бабусин засіб, то міль відмовиться стати квартирантом вашої оселі.

Подробиці

Спосіб простий й ефективний, а головне — натуральний. Звичайнісінька рослина — лаванда — допоможе на всі 100% позбутися молі.

Якщо людей лаванда заспокоює, то міль — дратує. Яскраво виражений, різкий аромат лаванди створює некомфортні умови для існування комахи-паразита. Вона просто залишає звичне місце у вашій шафі і перелітає кудись або гине.

Для того, щоб лаванда діяла швидко, потрібно її помістити у мініподушечку з тканини і залишити у закритій шафі для концентрації запаху. При цьому рослина має бути сухою, щоб після молі не завелася цвіль — грибок.

Якщо у вас нема під рукою сухого пучка лаванди, то придбайте лавандову олію — вона є в аптеках та магазинах із натуральною косметикою. Лавандова олія дає профілактичний результат не лише для молі, а й комах та клопів.

Просто вмочіть ватні диски у лавандову олію та залиште їх на полиці шафи або приклейте скотчем до стінки чи дверей. Крім боротьби з міллю, ви отримаєте у додаток готовий ароматизатор кімнати. Головне, щоб вам подобалася лаванда і не було на неї алергії.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...