...
ГоловнаЛайфстайлЦі красиві рослини запросто витіснять бур'яни з вашого саду

Ці красиві рослини запросто витіснять бур’яни з вашого саду

Підпишіться на нас:

Бур’яни на городі є справжньою проблемою для садівників, оскільки вони забирають у культурних рослин буквально все: воду, поживні речовини, сонячне світло. Якщо вам знайомий лише механічний спосіб боротьби з бур’янами, вас, напевно, зацікавить ще один – витіснення небажаної рослинності за допомогою красивих квітів.

Важливе зауваження: перед тим як ви познайомитеся з переліком, варто дізнатися про те, що названі в ньому рослини і самі мають досить агресивний характер, це означає, що щодо них також знадобляться обмежуючі заходи.

Хоста

У хости настільки розлоге листя, що ви можете бути впевнені – у тіні, що ними створюється, не здатна вижити жодна рослина. Тому подумайте над тим, щоб висадити ці квіти в тіні або вздовж доріжок.

Астильба китайська

Ця рослина заслуговує звання справжньої красуні. До того ж, астильба має безліч сортів, квіти яких мають різне забарвлення. Відмінний варіант, який можна використовувати для обрамлення водойм.

Манжетка

Перед цими пишними кущами красивого різьбленого листя мало хто здатний встояти. Оскільки рослина чудово почувається в півтіні і має приголомшливий вигляд з моменту зацвітання навесні і до самих холодів, ви сміливо можете засівати манжеткою порожні місця в саду.

Бадан

Нічого, що бадан не дуже швидко росте. Через 2-3 роки він повністю займе територію, що віддана в його розпорядження. Ще один плюс цієї квітки в тому, що з неї можна приготувати корисний чай.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...