7 жіночих зачісок, які додають вік

0
7 жіночих зачісок, які додають вік
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Розбираємо головні помилки в укладанні, догляді та фарбуванні волосся, які візуально додають вік.

Занадто темний колір волосся

Фарбування в темні, майже чорні відтінки підходить далеко не всім. Максимально акцентуючи увагу на рисах обличчя такий колір може підкреслити ще й мімічні зморшки.

Якщо ви не готові відмовлятися від темного фарбування, вибирайте теплу каштанову гаму, щоб колір вигідно відтіняв образ загалом.

Сухі кінці

Тонкі, сухі, мляві кінчики теж можуть додати вам кілька зайвих років. Не забувайте про регулярну стрижку і належний догляд – зволожуючі маски і сироватки, що не змиваються, тоді волосся буде густим і сяючим.

Платиновий відтінок волосся

Шляхетне платинове фарбування або тонування – справжній порятунок для тих, у кого вже є багато сивого волосся, тому що допомагає його маскувати. А щоб здавалося, ніби сивини немає зовсім, можна вибрати сріблясті відтінки з теплим відливом і недбалі хвилі в якості укладки.

Високі зачіски

У деяких випадках високо зібране волосся дійсно створює ефект ліфтингу і візуально підтягує обличчя. Але якщо зробити таке укладання надмірно об’ємним і нагромадженим, є ризик створоити ретрозачіску і, як результат, виглядати старшою. Для того щоб виглядати молодшою, обирайте просту укладку та прикрашайте її модними шпильками або крабиками.

Надто пригладжене волосся

Мабуть, головне табу щодо укладання з ефектом anti-age — волосся, зібране в занадто тугий пучок або хвіст. Пригладжуючи волосся в районі чола, ви ризикуєте привернути увагу до дрібних зморшок та візуально зробити очі менше. Не кажучи вже про те, що тугі укладання шкодять волоссю.

Дуже пряме волосся

Бездоганно гладке пряме волосся – безумовний тренд, але підходить він далеко не всім. Вони можуть зробити обличчя більш круглим, а в поєднанні з геометричною стрижкою (наприклад, бобом з рівним зрізом) – привернути увагу до вікових змін: на фоні ідеально гладких пасм все стане помітнішим. Краще додати укладання м’якості та текстури.

Теплий блонд

Холодні попелясті відтінки блонду можуть додати десяток зайвих років, що ми вже писали вище. Але і з дуже теплим кольором волосся ви теж можете здаватися старшою. Жовті відтінки блонду часто роблять колір обличчя тьмяним і навіть болючим, тому перед фарбуванням завжди просіть майстра вибрати колір, який поєднуватиметься з кольором вашої шкіри.

попередня статтяЯк приготувати цілу “гору” пиріжків лише за 20 хвилин
наступна статтяЧи може клімакс проходити непомітно: задаємо незручні питання експерту
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я