...
ГоловнаЛайфстайлЯк досвідчені господині позбавляються плісняви у квартирі за допомогою підручних засобів

Як досвідчені господині позбавляються плісняви у квартирі за допомогою підручних засобів

Підпишіться на нас:

Цвіль потрібно усувати практично миттєво, оскільки це помітно полегшить завдання господині, та не дозволить їй розповсюджуватись. Є багато професійних засобів, здатних забезпечити ефективний результат. Однак можна обійтися і тим, що завжди є під рукою. Які методи є безпечними та ефективними.

Відбілювач

Якщо вам необхідно позбавити цвілі ванну кімнату, то цей засіб стане найкращим варіантом. Варто враховувати, що відбілювач не підходить для багатьох поверхонь.

Особливо небезпечний контакт засобу з деревиною. А ось на плитці відбілювач показує себе виключно з найкращого боку. Застосовувати засіб легко. Необхідно взяти на одну частину відбілювача десять частин води. Даним засобом обробляємо поверхню, уражену пліснявою, і через годину змиваємо.

Нашатир

Його теж часто застосовують господині для боротьби з пліснявою, особливо у тому випадку, якщо відбілювача немає під рукою. Потрібно розвести нашатир з водою 1 до 1.

Суміш наноситься на плісняву. Після цього можна буде видалити забруднення разом з нашатирем. Приміщення не забуваємо провітрити.

Лимон

Якщо у вас є лимони, то проблему з пліснявою можна швидко і ефективно вирішити без використання нашатиря і відбілювача. Сік із фрукту видавлюємо та розподіляємо.

Вже за п’ять хвилин можна приступати до миття. Якщо цвілі багато, то краще зробити сік більш концентрованим, витративши від трьох до п’яти лимонів.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про таку універсальну річ,...

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім, навіть найзатятіші прихильниці...

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться...

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...