...
ГоловнаЛайфстайлАльтернативні ялинки на Новий рік: не тільки ж рубати в лісі

Альтернативні ялинки на Новий рік: не тільки ж рубати в лісі

Підпишіться на нас:

Зовсім скоро Новий рік, а це означає, що потрібно швидше підготуватися та прикрасити ялинку. Звичайно, якщо ви цього ще не зробили.

Останні роки постійно ведуться суперечки з приводу ялинки та яка вона повинна бути. Хтось тільки за живу та пахучу, інші доводять необхідність виключно штучної. Все це зрозуміло, кожен по-своєму правий, але ж не лише хвойними можна милуватися. Є кілька варіантів, що можна прикрасити замість ялинки.

Подробиці

Якщо замислитися, можна знайти дійсно оригінальні та цікаві альтернативні рішення. Подивіться, можливо, й для вас щось є в тому переліку:

  • Піхта. Перевага полягає в можливості подальшого пересаджування на дачну ділянку чи у двір. Купіть просто в горщику, а після свят знайдіть  потрібне місце.
  • Пуансетія. Гарна рослина під назвою «Різдвяна зірка». Цвіте наприкінці грудня, тож чудово виконає роль декору.
  • Мандаринове дерево. Зрештою, можна прикрасити й лимон, апельсин.
  • Шлюмбергера. На ялинку не схожа, але ж це альтернативний варіант.

Якщо змістити свою увагу з рослинних альтернатив, можна знайти для декорування ще інші цікаві проєкти. Оригінально виглядає ялинка з книжок. Можна сконструювати з гілок дерев або піти найпростішим шляхом — викласти ялинку на стіні з гірлянди та прикріпити її скотчем.

Цікаві ідеї залежать від вашої фантазії та бажання бути оригінальними. Головне, щоб був настрій та наснага до декорування. Нехай ваш наступний рік буде для вас щасливим.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...