Популярна стрижка, яку варто зробити вже зараз

0
Популярна стрижка осені, яку варто зробити вже зараз
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Чим ближче настання тепла, тим більше нам хочеться внести якісь зміни до свого зовнішнього вигляду. Платиновий блонд, який зараз перебуває на піку своєї популярності (спасибі Джіджі Хадід та Ельзі Хоск) — рішення все ж таки досить радикальне. Поміняти стрижку буде набагато простіше.

Подробиці

У осінньому сезоні звання найактуальнішої стрижки від каскаду перейде вкороченому бобу: саме його ми так часто бачили на показах сезону осінь-зима 22-23. Звичайно, зі стрижкою можна почекати до вересня, проте fashion-інфлюєнсери вирішили не чекати, і вже зараз нещадно розлучаються з довгими локонами, щоб стати володарками найстильнішої стрижки наступного сезону. Чому б нам не наслідувати їх приклад?

Укорочений боб – не лише практично, а й дуже стильно. Така довжина буде чудово виглядати і на прямому, і на хвилястому волоссі. Вона коригує овал обличчя, допомагає приховати недосконалість шкіри та візуально витягує кругле обличчя. За рахунок асиметричних ліній волосся виглядає об’ємніше – це ідеальне рішення для тонкого волосся. Крім того, у спекотні літні дні ви зможете забути про необхідність постійно прибирати волосся: така довжина не доставлятиме жодного дискомфорту.

Ця стрижка досить невибаглива: укладання рекомендується, але не обов’язкове. Якщо ви хочете добитися запаморочливого об’єму та чітких ліній – варто озброїтися феном та спеціальним засобом для об’єму біля коріння. Укладання займе зовсім небагато часу завдяки невеликій довжині. В особливо ліниві дні можна і цього не робити: зачіска виглядатиме добре і без додаткового укладання. Укорочений боб підходить не тільки прямому, а й хвилястому і кучерявому волоссю. Головне, не шкодуйте текстуруючого спрею, інакше замість стильного укладання ви ризикуєте отримати неакуратно розпатлане волосся.

попередня статтяЯк правильно зберігати продукти в холодильнику
наступна статтяНазвані три помилки, які роблять при приготуванні супу
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я