...
ГоловнаЛайфстайлРушники після прання будуть м'якими, якщо знати секрети прання

Рушники після прання будуть м’якими, якщо знати секрети прання

Підпишіться на нас:

Рушники повинні бути м’якими та пухнастими. Чудово, коли вони саме такі. А що робити з жорсткими рушниками? Правильно, для них потрібно змінити процедуру прання та сушіння. Про це розкажемо детальніше далі в статті.

Подробиці

Для досягнення потрібного ефекту рекомендується відмовитися від звичайної побутової хімії. Може звучить й дивно, але варто спробувати.

Замочіть рушники в холодній воді на 8-10 годин, щоб розчинити залишки пральних засобів, які залишилися у волокнах тканини після минулих циклів прання. Це допоможе зробити речі м’якішими.

В процесі прання додайте розчин соди. На 1 л теплої води потрібно 1 ст.л. соди. Також  цей розчин можна використовувати й для замочування. Для цього також підійде сіль для полоскання в розрахунку 100 г на 5 л теплої води.

Якщо говорити про пральні засоби, краще використовувати гелеві. Вони краще виполіскуються, ніж порошки. Якщо у вас є режим сушки в пральній машині, використовуйте його для рушників.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...