Чим підгодувати редис після появи сходів

0
Чим підгодувати редис після появи сходів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Першим на грядках дачників з’являється рум’яна редиска, яка після зимового дефіциту овочів розходиться просто на ура. Але вирощування цього овоча супроводжується деякими неприємностями. Редиска може погнати “в стрілки”, коренеплоди можуть вирости дрібними, несмачними, твердими та сухими. Розкажемо, як і чим підгодувати редиску, щоб отримати здорові, хрумкі та смачні плоди.

Подробиці

Для початку потрібно подбати про те, щоб рослині вистачало азоту, тому що без зеленої маси не буде розвиватися коренеплід. Але з азотом важливо знати міру.

Для цього використовують аміачну селітру – 1 ст. л. на 10 л води і поливають ґрунт.

Щоб не отримати на грядці одні лише вершки, потрібно підгодувати коріння калієм і фосфором, для чого застосовують нітроаммофоску -15-20 гр. на 1 кв. м.

Дачники запевняють, що непогані результати дає застосування комплексних добрив на основі гумату калію – це підвищує родючість ґрунту.

Через тиждень після підгодівлі грядку потрібно присипати деревною золою.

попередня статтяСмузі з бананом та фініками замінить кашу та бутерброд на сніданок
наступна статтяЯк зробити салат “Олів’є” ще смачнішим
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я