...
ГоловнаЛайфстайлЩо категорично не можна виливати в унітаз

Що категорично не можна виливати в унітаз

Підпишіться на нас:

Рано чи пізно господині ставлять питання: чи можна виливати кавову гущу в унітаз або інші залишки харчових продуктів? Відповідь сантехніка на це однозначна — певні рідини та речі категорично заборонено утилізувати таким способом.

Подробиці

Запам’ятайте, що не можна виливати / викидати в унітаз:

  • Туалетний папір. Виробники роблять туалетний папір з різних матеріалів. Але не всі вони навіть наполовину розчиняються у воді, тому існує високий ризик того, що заб’ється каналізація.
  • Олія. Вона стійко осідає на стінках, а з часом накопичується, що звужує просвіт і призводить до засмічень, які без професійної техніки чи засобів не прочистити.
  • Кавова гуща. Шкодить сантехнічним трубам, вони швидко забиваються і зношуються. Особливо небезпечною кавова гуща є для чавунних труб.
  • Окріп. Сантехніки радять цього не робити, адже ви можете пошкодити емаль. Зливаючи гарячу воду в унітаз, а потім холодну, емаль різко розшириться, а потім звужується, що спровокує тріщини.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...