...
ГоловнаЛайфстайлЯк позбавити килимове покриття від неприємного запаху

Як позбавити килимове покриття від неприємного запаху

Підпишіться на нас:

Багато хто іноді стикається з неприємною особливістю килимових покриттів. При всій їхній красі та відчутті комфорту можна виділити один потужний і вагомий недолік – неприємний запах, який може зіпсувати настрій. Таке відбувається в тому випадку, якщо ви забуваєте про глибоке чищення килимових виробів.

Як можна позбавити килим від неприємного запаху?

Потрібно спочатку взяти одну таблетку для посудомийної машини. Якщо такої немає, то можна звернути увагу на спеціальні капсули для пральної машинки, так як вони теж показують дуже непогані результати.

Засіб для посудомийки або прання відправляємо в миску і вливаємо 3-4 склянки гарячої води (можна і окропу). Далі вливаємо дві ложки оцту.

Важливий момент у тому, що потрібно дочекатися повного розчинення всіх компонентів.

Після цього можна приступати до нанесення отриманого “шампуню” на сам килим. Залиште його на килимовому покритті буквально на десять хвилин.

Потім варто пройтися по покриттю чистою вологою ганчіркою. Ви здивуєтеся тому, наскільки чистим та свіжим стане після цього килим.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...