...
ГоловнаЛайфстайлЯк отримати багато кабачків з одного куща

Як отримати багато кабачків з одного куща

Підпишіться на нас:

Не кожен городник може похвалитися тим, що збирає з одного куща кілька кабачків: найчастіше доводиться задовольнятися одним овочом. Але є хитрі методики, які дозволять значно збільшити врожайність культури.

У чому полягають сільські секрети

Не всі дачники знають про те, що нижні листи кабачка підлягають видаленню. Якщо цього не зробити, то високий ризик розвитку різних недуг.

Найкраще вибирати сорти, які запилюються самостійно. У такому разі можна без тіні сумніву видаляти чоловічі квіти, щоб кабачок не витрачав на них ресурси.

Не варто забувати про те, що кабачки для повноцінного розвитку потребують великого обсягу рідини. У звичайну літню погоду рекомендується витрачати щонайменше чотири літри на одну рослину. Якщо ж пішли зливи, то поливи можна припинити.

Перевагу варто віддавати різним підживленням на натуральній основі – кабачки на них чудово реагують. Без додаткового внесення добрив урожай кабачків буде помітно скромнішим.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний образ був стильним,...

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні Безумовно, головний модний камбек осені...

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже комфортно, а по-друге,...

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про таку універсальну річ,...