...
ГоловнаЛайфстайлЯк доглядати за фіалками, щоб вони постійно цвіли й не хворіли

Як доглядати за фіалками, щоб вони постійно цвіли й не хворіли

Підпишіться на нас:

Майже у кожному домі фіалки прикрашають підвіконня. Вони невибагливі, дуже гарно квітнуть за ними легко доглядати. У подробицях читайте про догляд за фіалками.

Подробиці

Фіалки дуже люблять сонячне світло, але не люблять прямих сонячних променів. Краще виберіть кімнату, де вікна розташовані на захід чи схід. Якщо вся квартира виходить на південний бік, тоді вазонам краще зробити тінь. Найкраща температура для фіалок – 22 градуси.

У холодну пору, під час опалювального сезону треба зволожувати повітря. Фіалки люблять легкий ґрунт, щоб вільно пропускав повітря й зберігав вологу. Вибирайте для них пластикові горщики. Обов’язково у ґрунті повинен бути дренаж.

Поливати фіалку краще водою кімнатної температури, водопровідною, але обов’язково відстояною. Воду можна наливати зверху або у піддон. Зайву воду з піддона зливайте через 20-30 хвилин після поливання.

Ґрунт не повинен бути дуже мокрим, щоб не загнилися корені. Поливайте фіалки два рази на тиждень. При такому догляді фіалки радуватимуть вас цвітом постійно.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

7 засобів від комарів із безпечними формулами для шкіри

Комарі заважають насолоджуватися літніми вечорами? Тобі допоможуть засоби на основі ефірних олій! Ми підібрали варіанти, які не схожі...

6 речей, які не можна купувати в мас-маркеті

Не ведися на низьку ціну — у мас-маркеті є одяг та аксесуари, які засмутять тебе швидше, ніж ти...

Як вибрати корм для вашого улюбленця

Правильний вибір корму для вашого улюбленця є одним з найважливіших аспектів догляду за твариною. Збалансоване харчування сприяє здоров'ю,...

Як досвідчені хазяйки відмивають пригорілий посуд рисом: дієвий спосіб

Навіть якщо ваш кулінарний досвід доволі вагомий, це зовсім не означає, що ви застраховані від дрібних неприємностей, наприклад,...