Фахівці розповіли, як надати волоссю блиск

0
Фахівці розповіли, як надати волоссю блиск
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зовнішній вигляд волосся багато в чому впливає на сприйняття образу загалом: недоглянута шевелюра привабливості нікому не додасть. Для того щоб волосся виглядало розкішним і здоровим, воно має блищати. Домогтися цього за допомогою звичного догляду складно. Тому деякі жінки витрачають значну частину свого доходу на косметичні процедури. Салонного ефекту можна досягти і в домашніх умовах. Декілька доступних засобів здатні надати волоссю доглянутого вигляду. На що варто звернути увагу

Яблучний оцет

Цей продукт має неймовірно багатий склад, завдяки чому його активно використовують у косметичних цілях. Якщо регулярно використовувати яблучний оцет для ополіскування волосся, то вони стануть здоровішими, міцнішими і блискучими.

Приготувати засіб легко

Потрібно змішати воду та оцет у співвідношенні 1 до 3 і не забути додати 2-3 краплі ефірної олії м’яти. Використовувати засіб рекомендується після кожного миття.

Кокосова олія

Цей продукт з давніх-давен використовується для краси та молодості в спекотних країнах. Тепер користь кокосової олії може оцінити будь-хто.

Експерти рекомендують лише один раз на тиждень використовувати кокосове масло, якщо ви хочете надати волоссю блиску.

Для цього потрібно нанести його на сухе волосся на чверть години перед миттям.

Масло жожоба

Це досить дорогий вид олії, проте його використання за досить короткий період дозволить зробити волосся красивішим. Рекомендується робити будь-які маски на основі олії жожоба один раз на тиждень.

Волосся стане блискучим, доглянутим і красивим.

попередня статтяЯк варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися
наступна статтяЯк вивести жирну пляму з одягу без прання
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я