Як змусити грошове дерево стрімко розростись

0
Як змусити грошове дерево стрімко розростись
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Грошове дерево вже давно радує квітникарів у будинках. Багато хто любить товстунку за гарний зовнішній вигляд і нескладний догляд. Грошовому дереву зручно як в офісах, так і в квартирі. Йому не потрібні часті поливи та щоденне підживлення. Рослині подобається сухий ґрунт, ідеальний для нього субстрат, до якого входять пісок, перліт та керамзит.

Як виростити гарне грошове дерево

Про здоров’я рослини багато розповість саме листя. Якщо вони починають в’янути і виглядають зморщеними, то квітка страждає від переливу. Потрібно обмежити полив, інакше коріння грошового дерева та його бульба згниє. Квітка не виживе та загине.

Товстун може рости як на сонці, так і в тіні. Рослина добре переносить перепади температур і для неї не проблема плюс 12 чи плюс 30 градусів.

Для грошового дерева губитель це перекорм. Квітку краще не догодувати, ніж переборщити із добривом.

Удобрювати ґрунт добре з лютого по вересень 1 раз на місяць, взимку грошове дерево перебуває у стані спокою і йому не до «їжі».

Змусити грошове дерево швидко рости можна, якщо його обрізати. Крона дерева повинна бути трохи рясна, інакше квітка «образиться» і призупинить зростання. Нові бруньки у товстунки відщипуються за допомогою пінцету або пальцями, а верхівка грошового дерева підрізається.

попередня статтяЯк пом’якшити колючу тканину і зробити її ніжною
наступна статтяЯк варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я