...
ГоловнаЛайфстайлНавіщо деякі господині додають у засіб для миття посуду яєчну шкаралупу

Навіщо деякі господині додають у засіб для миття посуду яєчну шкаралупу

Підпишіться на нас:

Часом у заповзятливих господарок є маса ідей, які можуть здатися дивними та надто неординарними. Однак у них явно є чому повчитися.

Подробиці

Хороші гелі для посуду, які ідеально справляються зі своїм завданням за мінімальної витрати, коштуватимуть дорого. Також такий високий рівень ефективності обумовлений наявністю у складі великої кількості хімікатів. Навряд це можна назвати корисним варіантом для здоров’я.

Тому економні господині завжди шукають коректний спосіб покращити якість та склад недорогого гелю. При цьому можна буде сміливо купувати бюджетний засіб.

Навіщо додавати в гель для миття посуду шкаралупу для яєць

Це один із діючих компонентів, який дозволить відмити до ідеального стану навіть дуже забруднений посуд. Для того, щоб приготувати потужний засіб, потрібно відразу підготувати миску.

У зручну миску вливаємо половину склянки найдешевшого гелю для посуду та таку ж кількість оцту. Рекомендується додати ще дві ложки соди.

Потім беремо шкаралупу, що залишилася після чищення одного середнього яйця, та перемелюємо її в кавомолці в порошок. Його ми також змішуємо з іншими компонентами.

Доводимо масу до однорідного стану та переливаємо у підготовлену тару.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...