...
ГоловнаЛайфстайлЯкі бюджетні засоби допоможуть створити «багатий аромат» у будинку

Які бюджетні засоби допоможуть створити «багатий аромат» у будинку

Підпишіться на нас:

Приємний аромат у будинку – це питання актуальне, яким переймається значна частина господинь. господарНавіть якщо у квартирі чисто і прибрано, відсутність приємного запаху робить атмосферу затишку неповною.

Подробиці

Багато хто напевно помічав, що в будинках у забезпечених людей навіть аромат особливий: він наче підкреслює хороший рівень життя та фінансове становище власників.

Дехто з цієї причини купує спеціальну парфумерію для дому, щоб досягти бажаного. Але це рішення має свої мінуси. Насамперед варто пам’ятати, що це хімічні речовини, які навряд чи будуть корисними для організму.

По-друге, якісний аромадифузор з дорогим запахом не коштуватиме дешево. Тому варто розглянути альтернативний варіант покращення аромату в будинку за допомогою підручних засобів.

Як цього можна досягти

Насамперед рекомендуємо підібрати відповідну тару. Вона не повинна бути надто глибокою. Також діаметр варто брати середній. Наприклад, можна взяти дно від будь-якої пляшки із пластику.

Після того, як ви підібрали тару, насипаємо в неї звичайну сіль. Краще брати сіль великого помелу. Потім заливаємо одну порцію кондиціонера для білизни.

Активно з’єднуємо два компоненти.

Також додаємо трохи меленої кориці та кілька штук гвоздики. Не забуваємо і про маленьку ложку спирту чи горілки для “закріплення” запаху.

Бюджетний та якісний ароматизатор готовий.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...