...
ГоловнаЛайфстайлОсновні правила догляду за фіалками

Основні правила догляду за фіалками

Підпишіться на нас:

Якщо ви хочете, щоб ваші фіалки квітли протягом року, дотримуйтеся елементарних правил догляду. Це – невибаглива квітка, вона багато не потребує, але, як і все живе, хоче, щоб її любили й доглядали.

Подробиці

Фіалки не люблять прямих сонячних променів. Краще вибирати для них кімнату, де вікна розташовані на захід або схід. Комфортна температура для фіалок – 22-24 градуси.

У холодну пору, коли батареї гарячі треба зволожувати повітря. Фіалки люблять легкий ґрунт, щоб вільно пропускав повітря й зберігав вологу. Обов’язково у ґрунті повинен бути дренаж.

Поливати фіалку треба водою кімнатної температури, водопровідною, але обов’язково відстояною. Воду можна наливати зверху або у піддон. Зайву воду з піддона зливайте через 20-30 хвилин після поливання.

Ґрунт не повинен бути дуже мокрим, щоб не загнилися корені. Поливайте фіалки два рази на тиждень. Якщо будете дотримуватися усіх правил догляду, квіти вас радуватимуть увесь рік своїм цвітом.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...