Цей відтінок помади підійде під будь-який макіяж

0
Цей відтінок помади підійде під будь-який макіяж
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цього сезону серед б’юті-трендів природність править бал: на останніх модних показах від косметики на моделях відмовилися навіть ті бренди, для яких яскравий незвичайний макіяж завжди був невід’ємною частиною подіумного образу.

Подробиці

Зіркові візажисти вирішили наслідувати приклад своїх колег, які працюють над б’юті-образами моделей на модних шоу: все частіше селебріті з’являються на червоних доріжках з нейтральним макіяжем губ. Однак нюд теж буває різним: особливу увагу рекомендуємо звернути на ідеальний темний відтінок.

Для кожного ідеальний нюд буде свій: відтінок помади повинен бути на пару тонів темнішим за ваші кольори губ. Такий макіяж абсолютно універсальний і підходить для будь-якого типу зовнішності і для будь-якого випадку. Темну помаду можна сміливо використовувати як єдиний елемент макіяжу в повсякденному образі: просто нанесіть її на губи і сміливо вирушайте у справах. Такий образ буде виглядати просто, але все ж таки трохи яскравіше, ніж повна відсутність макіяжу.

На «відмінно» темна нюдова помада справляється з прямо протилежною ситуацією, коли на вас “напало” натхнення і ви зробили складний макіяж очей. Яскрава помада в такому разі перевантажить образ, а її повна відсутність – позбавить рівноваги. Темний нюд не перетягуватиме на себе увагу з очей, проте зробить образ завершеним. Помада може бути матовою, сатиновою або навіть з глянцевим фінішем: все залежить від ваших уподобань та ефекту, якого ви хочете досягти. Так що швидше вирушайте в улюблений магазин косметики і вибирайте свій ідеальний темний нюд – цього сезону без нього не обійтися.

попередня статтяПовітряні сирні булочки, які готуються за 15 хвилин
наступна статтяНедооцінений суперфуд – черемша
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я