...
ГоловнаЛайфстайл5 побутових порад, про які не всі господині знають

5 побутових порад, про які не всі господині знають

Підпишіться на нас:

Іноді так корисно використовувати буденні речі не за призначенням. Це не тільки розвиває креативне мислення, а й полегшує життя.

Подробиці

Пропонуємо 5 цікавих порад, які варто запам’ятати. Колись точно будуть у пригоді.

  1. Якщо любите каву з льодом, але вам не подобається, що вона стає від цього не такою міцною, то просто заморожуйте у формі для льоду каву і смакуйте.
  2. Щоб запекти дві піци на одному деку, їх потрібно правильно порізати і викласти. Тепер ви потратите вдвічі менше часу на приготування улюбленої страви.
  3. Якщо загубили ковпачок від рідких цвяхів чи герметику, то в пригоді стане корок від вина.
  4. Липучка на зарядному кабелі для ноутбука підходить не тільки для того, щоб компактно скласти зарядку, але й для того, щоб прикріпити провід до ніжки столу. Це убезпечить вас від можливості перечепитися за кабель й скинути ноутбук зі столу.
  5. Сонцезахисний крем уже не допоможе, коли ви отримали опіки, відпочиваючи на сонці, а сметана – це не дуже дієвий народний метод. Чудовим варіантом у цій ситуації стане сік алое. Рослина врятує вас від опіків, які псують відпочинок.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...