...
ГоловнаЛайфстайлЯк підготувати герань до зими: корисні поради для квітникарів

Як підготувати герань до зими: корисні поради для квітникарів

Підпишіться на нас:

З домашніх квітів дуже популярною завжди була саме герань. На підвіконні, на балконі,  кашпо — чудово виконує декоративну функцію. Якщо ви хочете, щоб герань гарно зацвіла потім з приходом весни, тоді потрібно підготувати її до зими з комфортними для неї умовами.

Подробиці

Всі рослини взимку потребують спокою. Він повинен бути з грудня до березня. Цвітіння може не бути взагалі, але догляд потрібно забезпечувати.

Температурний режим — не нижче +6 градусів. Проте найкомфортніший діапазон становить від 10 до 15 градусів позначкою плюс.

Організуйте досвічування фітолампою, бо світло відіграє важливу роль для фотосинтезу. В зимовий період з цим дефіцит.

Поливати потрібно один раз на тиждень. Взимку рослина не потребує рясного зволоження. Приберіть з рослини жовте листя, квітконоси, які вже зав’яли.

Добрива в процесі підготовки до зими можна не вносити, але слабкі рослини треба підтримати добавками з низьким складом азоту. Орієнтуйтеся по стану герані.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться...

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...

Названо трендові кольори взуття восени 2024 року

Взуття вважається найважливішим елементом будь-якого образу. Однак найчастіше дівчата вибирають універсальні пари, які, як правило, не привертають до...

5 стильних варіантів брюк, з якими краще носити короткий пуховик цієї осені

Найбільше труднощів у модниць викликає пошук низу, який ідеально поєднувався б з пуховиком. І якщо з верхнім одягом...