...
ГоловнаЛайфстайлЯк надовго знищити неприємний запах без штучних ароматизаторів

Як надовго знищити неприємний запах без штучних ароматизаторів

Підпишіться на нас:

Якщо з холодильника пахне не фіалками, то треба братися за ліквідацію неприємного запаху. Різні продукти, страви видають свої запахи, а їхнє поєднання затримується надовго. Якщо ви хочете швидко та без ароматизованих хімічних засобів поборотися з цим, скористайтеся порадами.

Подробиці

Візьміть 250 мл води, додайте 2 столові ложки харчової соди, 1 столову ложку лимонної кислоти та 3 столові ложки яблучного оцту.

Перемішайте все і відправте рідину у пульверизатор. Звільніть холодильник від продуктів та ретельно побризкайте. Залиште на 15 хвилин.

Після цього протріть поверхні холодильника губкою та забудьте мінімум на місяць про неприємні запахи. Крім того, цей розчин допоможе видалити бруд та плями. Холодильник буде виглядати, мов щойно з магазину. Спосіб бюджетний та ефективний і не потрібно бігти в маркет по засоби зі шкідливою хімією та ароматизаторами.

До речі, якщо рідина залишиться, то вилийте її у маленьку баночку і поставте, не закриваючи, на одну із поличок. Бажано в куточок, щоб не заважала при щоденному використанні холодильника.

Спробуйте спосіб на практиці й ваш холодильник не матиме неприємного запаху.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...