5 помилок під час миття вікон, через які на склі залишається бруд

Для того, щоб квартира виглядала охайно, важливо якісно мити вікна. Однак через деякі недоліки на склі залишаються неприємні розмитості, що зводить всі зусилля до нуля. Які помилки трапляються найчастіше

Брудні рами

Їх потрібно мити насамперед, інакше вікна все одно виглядатимуть брудними. Також під час миття можна змивати забруднення із пластику у бік скла, через що вікна будуть ще більше забруднюватися.

Напрямок

Краще періодично змінювати напрямок під час миття, щоб у процесі було простіше оцінювати результат своєї роботи. А ось миття “в один бік” має безліч недоліків.

Ганчірка

Її потрібно періодично мити, оскільки вона сама стає джерелом бруду. Через це на вікнах знову можуть виникнути забруднення. Тому не варто забувати під час миття тримати поблизу ємність із водою.

Сонце

Деякі господині люблять займатися прибиранням у сонячний день. Але миття вікон у хорошу погоду не дасть потрібного результату. Важко буде побачити розмитості і плями. Тому краще вибирайте похмурий день.

Газети

Раніше господині полірували шибки газетами, бо не було гідних засобів для чищення. Однак цей метод приносить більше шкоди, ніж користі. Газети в наш час вже приносять більше шкоди, ніж користі в цьому реноме.

Кавун Наталія
Кавун Наталія
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин