...
ГоловнаЛайфстайлЯк захистити садовий інструмент до весни

Як захистити садовий інструмент до весни

Підпишіться на нас:

Одним з останніх пунктів у списку справ сумлінного дачника є важливе завдання підготувати інструменти до тривалого простою, в період якого вони запросто покриваються іржею.

Щоб не витрачати час на відчищення інвентаря навесні, краще забезпечити їнструментам надійне зберігання ще з осені. Скористайтесь однією хитрою порадою.

Подробиці

Порада стане в нагоді тим, у кого на зимову консервацію садового інвентарю зовсім немає часу.

Потрібно:

  • об’ємна ємність;
  • відповідна кількість піску;
  • рослинна олія або машинне масло.

Як діяти

Отже, беремо відповідного розміру (за шириною та глибиною) ящик або кілька відер. Наповнюємо тару піском до країв і виливаємо в нього олію. Витрата приблизно така: на 20 літрів піску потрібен 1 літр олії. Можна використовувати непридатну в їжу рослинну олію.

Після того, як технічна рідина вбереться в пісок, залишиться помістити в нього металеву частину садового інструменту. Так можна захистити від іржі лопати, граблі, сапи, секатори, сучкорізи, ножі та інший металевий інвентар.

Навесні не доведеться чистити його від нальоту, точити чи інакше оновлювати і готувати до роботи, а просто витерти ганчіркою.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Які штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Після закінчення тижнів моди ми вивчаємо глобальні тренди. Найчастіше серед них виявляються нетривіальні рішення, експериментувати з якими «могут...

5 найкращих поєднань взуття, яке підходить до пальта цієї осені

Пальто – наш незамінний осінній супутник. Щоправда, образи з ним не завжди виглядають так само, як на картинках...

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу, які пропонують світові...

З чим носити легінси цієї осені: 10 ідей

Облягаючі штани та джинси завжди виступали головною темою для суперечок у фешн-індустрії. Хтось вважає, що вони псують пропорції...