...
ГоловнаЛайфстайлЯк зберігати викопані бульби жоржини

Як зберігати викопані бульби жоржини

Підпишіться на нас:

Цьогоріч осінь радує теплом й багато квітів ще майорять на клумбах. Скоро доведеться викопати жоржини, бо вони вимерзають в землі під час морозів. Як зберігати бульби жоржин, розкажемо у подробицях.

Подробиці

Стебла жоржин треба зрізати після перших заморозків, залиште 10 см від землі. Викопайте бульби й просушіть на сонці або в теплому приміщенні.

Найкраще зберігається жоржина у сухих ящиках або інших контейнерах, але, щоб був доступ повітря. При цьому не забувайте підписати сорт, колір тощо.

Перший тиждень треба зберігати корені жоржин при температурі близько 20 °C, щоб підсохли пошкодження.  Потім можна помістити їх у льох або підвал з температурою від 5 до 10°С.

Місце зберігання повинне бути сухим, добре провітрюваним та темним. Не зберігайте бульби у приміщенні з мінусовою температурою.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться...

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...

Названо трендові кольори взуття восени 2024 року

Взуття вважається найважливішим елементом будь-якого образу. Однак найчастіше дівчата вибирають універсальні пари, які, як правило, не привертають до...

5 стильних варіантів брюк, з якими краще носити короткий пуховик цієї осені

Найбільше труднощів у модниць викликає пошук низу, який ідеально поєднувався б з пуховиком. І якщо з верхнім одягом...