...
ГоловнаЛайфстайлЧотири доступних засоби, щоб позбутися запаху пластику в новому чайнику

Чотири доступних засоби, щоб позбутися запаху пластику в новому чайнику

Підпишіться на нас:

Новий електричний чайник має неприємний запах пластику. Це очікувано, тому можна підготуватися до цього, щоб скоріше його позбутися. Немає сенсу розбирати, чому нова техніка так пахне. Головне, щоб у вас під рукою були засоби для подолання запаху.

Подробиці

Для нового електрочайника потрібна лимонна кислота. Отже, налийте в нього 1 л води. Додайте 25 г засобу та 50 г лимонного соку. Поставте його кип’ятити. Потім злийте воду.

Для боротьби з запахом підійде також сода. Додайте в чайник 3-4 столові ложки та також з водою поставте кип’ятити. Теплова обробка та сода швидко зроблять своє діло.

До речі, можна використовувати й цукор. Для нього в пару треба ще додати 25 лимонної кислоти. Доведіть до кипіння та залиште остигати. Злийте розчин.

Якщо у вас є кола та вам її не шкода, тоді залийте чайник та 4 рази з нею прокип’ятіть чайник. Жодного запаху більше не буде.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...