...
ГоловнаЛайфстайлЯк позбутися грибка у ванній кімнаті за допомогою простих засобів

Як позбутися грибка у ванній кімнаті за допомогою простих засобів

Підпишіться на нас:

У ванній кімнаті від надмірної вологи  може з’являтися грибок по кутках. Що треба робити, щоб позбутися його назавжди, читайте поради досвідчених господинь.

Подробиці

Вам треба приготувати простий засіб, який допоможе позбутися цієї проблеми. Для приготування вам знадобиться 5 ст. л. соди та 2 ст. л. звичайної білизни. Суміш повинна бути наче густа сметана.

Стара зубна щітка вам знадобиться, щоб наносити по кутках засіб та чистити нею. Нанесіть суміш на місця з цвіллю та гарно потріть щіткою.

Щітка добре чистить шви між плиткою. Якщо після  чищення залишаються чорні сліди, то за допомогою відбілювача їх легко прибрати.

Декілька ватних дисків треба змочити відбілювачем та прикласти до поверхні. Залиште на 2-3 години, а потім промийте губкою.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...