...
ГоловнаЛайфстайлЯк довести решітку на плиті до блиску: перевірений метод

Як довести решітку на плиті до блиску: перевірений метод

Підпишіться на нас:

Багато господарок, незважаючи на те, що вони із завидною регулярністю приділяють час наведенню порядку, махнули рукою на такий елемент кухні, як решітки, встановлені на газовій плиті.

Якщо ви також втомилися боротися із забрудненнями на решітках, спробуйте позбутися їх за допомогою одного дієвого методу.

Подробиці

Його головна перевага полягає в тому, що вам не знадобляться якісь спеціальні інструменти чи дороговартісні засоби побутової хімії.

Натомість запасіться 50-мілілітровою пляшкою нашатирного спирту, міцними сміттєвими пакетами і, зрозуміло, рукавичками, після чого можете приступати до очищення.

Отже, після того, як натягнете захисні рукавички на руки, помістіть зняту з плити решітку в сміттєві пакети і залийте нашатирем.

Мішки варто герметично зав’язати і краще, звичайно ж, віднести на балкон, адже в такому вигляді вони повинні пролежати добу.

Через 24 години все в тих же рукавичках очистіть решітку від нагару – це вдасться зробити навіть руками. В крайньому випадку скористайтесь ножем.

Зверніть увагу: цей спосіб підходить для очищення чавунних виробів.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

З яким взуттям носити популярні в цьому сезоні шуби

Шуби — наймодніший верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25. Ними дизайнери пропонують замінити пуховики, дублянки, утеплені пальта та будь-які...

Які штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Після закінчення тижнів моди ми вивчаємо глобальні тренди. Найчастіше серед них виявляються нетривіальні рішення, експериментувати з якими «могут...

5 найкращих поєднань взуття, яке підходить до пальта цієї осені

Пальто – наш незамінний осінній супутник. Щоправда, образи з ним не завжди виглядають так само, як на картинках...

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу, які пропонують світові...