...
ГоловнаЛайфстайлУніверсальна інструкція прання кросівок в пральній машині

Універсальна інструкція прання кросівок в пральній машині

Підпишіться на нас:

Найкращий спосіб швидко та якісно зробити кросівки чистими — випрати їх в пральній машині. Звичайно, потрібно брати до уваги матеріал, з якого вони виготовлені. Кросівки з текстилю можна випрати без жодних складнощів. З делікатних матеріалів або зі шкіри перуть або чистять вручну.

Універсальна інструкція

Найперше виберіть програму прання, яка підходить для матеріалу, з якого вони виготовлені. Буває спеціальний режим «Спорт». Якщо немає, тоді виберіть делікатний або ручний.

Для прання потрібно використовувати тільки м’які засоби для прання, а також теплу воду, щоб краще розчинявся бруд.

Зверніть увагу на режим центрифуги. Віджимати можна тільки на низьких оборотах. Як варіант, краще їх взагалі відключити по можливості.

Перед пранням рекомендується дістати устілки та шнурівки, а самі кросівки покласти безпосередньо в спеціальний мішечок. Якщо такого немає, тоді для цього підійде наволочка.

Перевірте кросівки після прання на наявність плям. Якщо таких немає, добре, а в іншому випадку потрібно скористатися плямовивідником і випрати ще раз.

Взуття повинно сохнути на повітрі. На батареї або сонці краще цього не робити. Від таких заходів кросівки зіпсуються. При правильному догляді взуття буде чисте та довго служити вірою та правдою.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...