Як вибрати шапку на морози, щоб не нашкодити волоссю: 3 поради від трихолога

0
Як вибрати шапку на морози, щоб не нашкодити волоссю: 3 поради від трихолога
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Запам’ятовуйте прості правила вибору головного убору на осінньо-зимовий період!

Настав той самий час, коли виходити надвір без шапки стало зовсім незатишно. На щастя, цей аксесуар досить легко вписати в модний образ і зробити його головним акцентом у ньому.

Однак у виборі головного убору на холодну пору року керуватися варто не лише рекомендаціями стилістів, а й порадами трихологів. Ось 3 базові правила, які допоможуть придбати шапку, яка не нашкодить волоссю.

Як вибрати безпечну для волосся шапку:

  • Вибирай шапки лише з натуральних матеріалів. Аксесуари із синтетики створять на голові «парниковий ефект», який нашкодить шкірі голови та позначиться на стані локонів. Головні убори з натуральних тканин, у свою чергу, не тільки добре зберігають тепло, а й не дратують чутливу шкіру голови.
  • Коли будеш приміряти шапку зверни увагу, щоб вона не тиснула на маківку. Вузькі і надто прилеглі до голови моделі не тільки можуть нашкодити волоссю, а й спровокувати головний біль.
  • Підбирай шапки, орієнтуючись на температурний режим. Восени роби ставку на моделі з вельвету, велюру та кашеміру, а теплі шапки із вовни залишай до морозів.
попередня статтяЧому млинці виходять товстими і твердими, як лаваш
наступна статтяЯк зробити, щоб повітряний на сковороді омлет не опадав на тарілці
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я