Як вибрати свій ідеальний червоний лак для нігтів

0
Як вибрати свій ідеальний червоний лак для нігтів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Червоний манікюр – вічна класика, яка завжди буде доречною. Правда, все залежить від обраного відтінку і від того, як він поєднуватиметься із загальною атмосферою образу і тоном шкіри.

І хоча червоний лак вважається базовим кольором для манікюру, багато хто ставиться до нього дуже неоднозначно. Одні вважають червоний лак надто зухвалим – особливо на довгих нігтях. Інші впевнені, що без червоного лаку не обійтися, але краще використовувати його в педикюрі: адже він має спокусливий ефект.

Насправді червоний лак може абсолютно по-різному виглядати на нігтях. Палітра цього кольору дуже багатогранна, і в ній можна знайти ідеальний тон для будь-якої ситуації і для будь-якого кольоротипу.

Найблагороднішим варіантом червоного вважаються приглушені відтінки з темною, синюватою базою. Вони чудово підходять для холодної пори року і найкраще поєднуються з іншими тонами манікюру.

Однак у деяких випадках темно-червоні тони можуть перетягувати на себе увагу чи додавати похмурості. Тому не варто забувати про більш нейтральний червоний, в якому збалансована яскравість і глибина. На фотоприкладі такі варіанти червоного кольору розташовані на середньому та безіменному пальцях руки.

Яскраві, трохи морквяні, тони червоного вважаються суперечливими і підступними. Вони частіше вносять дисгармонію в образ і роблять акцент на недосконалості: особливо, коли використовуються в одязі та макіяжі.

У нейл-індустрії варто побоюватися їхнього однотонного застосування — тим більше, якщо йдеться про педикюр у сезон відкритого взуття або про манікюр на коротких нігтях з особливостями форми. Втім, у поєднанні з сильнішими та чистішими кольорами яскраво-червоний лак проявляє себе з кращого боку.

Використовуй його для осінньо-зимового розпису нігтів або для того, щоб зробити яскравішим мінімалістичний манікюр із геометричним стилем — при точковому застосуванні він абсолютно безпечний!

попередня статтяЯк використати з користю помідорне бадилля
наступна статтяАльтернатива пиріжкам: як приготувати чебуреки з солодкою начинкою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я