...
ГоловнаЛайфстайлЯк правильно доглядати за алое, щоб виростити великий кущ

Як правильно доглядати за алое, щоб виростити великий кущ

Підпишіться на нас:

Алое – невибаглива рослина. За сприятливих умов вдома можна виростити гарний великий кущ. Що важливо знати про цю рослину, читайте у подробицях.

Подробиці

Алое дуже любить сонячне світло. Гарним вибором буде західне, східне або південне підвіконня. Якщо поставите в тіні, рослина буде тягнутися до сонця й не буде розкішною й широкою.

Комфортна зимова температура для алое 13–15 градусів і вище. У теплу пору року алое можна ставити на вулиці, але не можна залишати під дощем, щоб не згнило коріння.

Поливати алое треба фільтрованою, або відстояною водою кімнатної температури. Від холоду коріння рослини загнивається,  а від води з-під крана може з’явитися білий наліт.

Алое треба поливати помірно. У теплу пору року ґрунт в горщику повинен просихати приблизно на третину. Взимку в холоди ґрунт повинен повністю просихати.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...