...
ГоловнаЛайфстайлЯк правильно зберігати олію: поради господиням

Як правильно зберігати олію: поради господиням

Підпишіться на нас:

Олія є на кожній кухні. Принесли з магазину додому та поставили в шафі або на столі. Так пляшка і стоїть поки не закінчиться. Переважно так все і відбувається. Якщо ви хочете, щоб олія залишалася з приємним ароматом та не зіпсувала свої смакові властивості, потрібно правильно її зберігати. Про це і поговоримо детальніше.

Подробиці

Якщо ви ще не відкривали упакування, олія може зберігатися без жодних проблем на кухні при кімнатній температурі. Зверніть увагу, що на неї не повинні попадати промені сонця.

В закритому упакуванні олія може зберігатися від 6 місяців до 2 років. Найкраще місце для зберігання — темне місце в шафі.

Зверніть увагу, що відкриту пляшку також треба ставити в темну шафу. Тільки не забудьте, що тара повинна бути щільно закрита.

Якщо так сталося, що термін придатності підходить до завершення, а ви ще встигли використати, тоді переставляйте в холодильник.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...