...
ГоловнаЛайфстайлТри способи позбавитись неприємних запахів в оселі за допомогою солі

Три способи позбавитись неприємних запахів в оселі за допомогою солі

Підпишіться на нас:

Неприємні запахи періодично з’являються в оселі та псують загальну атмосферу. Ніби нічого не робили та в хаті чистота, порядок, проте звідкись доносяться «аромати». Якщо ви маєте таку проблему, тоді позбутися її можна за допомогою звичайної солі.

Подробиці

Приготування риби супроводжується інтенсивним ароматом. Саме тому рекомендують готувати її на відкритому повітрі. Якщо такої можливості немає, тоді треба скористатися лайфхаком з сіллю.

Після приготування риби засипте сковороду сіллю та накрийте папером. Це нейтралізує запах та потім сприятиме легшому відмиванню посуду.

Якщо джерелом неприємного запаху є ванна кімната, причиною може бути волога. Насипте в тарілку сіль та поставте на поличку. Сіль прибере зайву вологу та покращить аромат в приміщенні. Замінювати сіль треба раз на тиждень.

З солі можна зробити просто універсальний ароматизатор. Покладіть її в невеликі ємності, капніть ефірну олію та розставте по кутах в квартирі. Неприємних запахів більше не буде.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...