...
ГоловнаКрасаЧому кожній жінці після 50 років потрібно відразу 2 шампуні і якими...

Чому кожній жінці після 50 років потрібно відразу 2 шампуні і якими вони мають бути

Підпишіться на нас:

Догляд за волоссям у зрілому віці вимагає дотримання певних б’юті-правил. А ще — придбання додаткових бьюті-засобів, завдяки яким можна запобігти віковим ушкодженням локонів.

Вік – основний тригер для появи змін у нашій зовнішності. Гормональні перебудови в організмі впливають на стан шкіри, нігтів та волосся. У випадку з волоссям зміни можуть проявлятися особливо раптово: наприклад, багато жінок 50+ скаржаться на слабкість волосся та раптовий розвиток «волосопаду».

На думку зіркового перукаря Коді Ренегара основні проблеми із зачіскою у зрілому віці пов’язані зі зниженням живлення волосяних цибулин та з наступною появою сухості. Тому волосся потребує інтенсивного зволоження – починаючи з моменту використання шампуню і миття голови.

Однак застосування тільки зволожуючого шампуню 50+ вже буде недостатньо.

«Найкраще чергувати зволожуючий шампунь з протеїновим. Це допоможе утримати вологу у волоссі і запобігатиме появі пористості, пов’язаної із втратою білкових структур волосяних фолікулів», — пояснює експерт.

До протеїнових шампунів відносяться засоби, у складі яких міститься кератин, колаген та еластин. Часто у складі протеїнових шампунів трапляються натуральні інгредієнти: наприклад, екстракт солодки, білок пшениці або молочні протеїни. А ще протеїнові шампуні іноді називаються білковими або ущільнювальними, можеш їх шукати і під такими назвами.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Експерт розповіла, як включити оливкову олію до своєї б’юті-рутини

Експерт у галузі охорони здоров'я Кері Мадормо розповіла, як це зробити, порталу VeryWellHealth: «Оливкова олія багата на корисні вітаміни,...

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...